Vergoeding

Voor behandeling door een psycholoog heeft u een verwijzing nodig van de (huis)arts. De behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract, uitgezonderd Menzis, Anderzorg, Hema, VinkVink en PMA. Bent u bij één van voorgenoemde verzekeraars verzekerd of heeft u een budgetpolis van welke zorgverzekeraar dan ook, dan dient u rekening te houden met een lagere vergoeding. Daarnaast heeft u een verplicht eigen risico van €385,00 per kalenderjaar.

Alle behandelingen die in 2021 zijn gestart, moeten uiterlijk 31 december 2021 administratief worden afgesloten. Dit heeft te maken met het nieuwe bekostigingssysteem, het Zorgprestatiemodel, dat vanaf 1 januari 2022 zal gelden. Vanaf het nieuwe jaar geldt weer een nieuw eigen risico.

Het OZP-tarief en het vrije tarief bedraagt €103,00 per gesprek.

Sessies waarop u niet verschijnt en/of waarvoor u niet op tijd heeft afgezegd (korter dan 48 uur voor de afspraak), moet u zelf betalen. De zorgverzekeraar vergoedt deze sessies niet. Het tarief voor een niet nagekomen consult bedraagt €50,00.

Reacties zijn gesloten.