Welkom bij Fleuren en Jansen

Iedereen loopt wel eens vast. Soms met zichzelf, soms met dingen in de directe omgeving. Wanneer u vastloopt, kunt u behoefte hebben aan deskundige hulp bij het vinden van een oplossing om door die blokkade heen te komen. U kunt zich dan, met een verwijzing van uw huisarts, wenden tot een psycholoog.

Basis GGZ, Specialistische GGZ (psychotherapie) en kinder- en jeugdpsychologie

Een psycholoog brengt, samen met u, uw probleem in kaart, en kan u steunen en advies geven zodat u snel weer zelfstandig verder kunt. In de meeste gevallen volstaat een kortdurende behandeling bij een van onze Basis GGZ-psychologen.

Sommige problemen liggen echter ingewikkelder. In die gevallen kan langdurige therapie nodig zijn om te onderzoeken welke factoren een rol spelen bij uw probleem en hoe u er anders mee om zou kunnen gaan. We spreken dan van Specialistische GGZ (of psychotherapie).

Uw eigen huisarts geeft in de verwijzing aan bij welke van deze trajecten u het meest gebaat zou zijn.

Voor het helpen van uw zoon of dochter (t/m 17 jaar) kunt u terecht bij een van onze kinder- en jeugdpsychologen.

Wachttijd intakegesprek

Per 1 juni 2023 is de wachttijd voor de Basis GGZ ongeveer 5-6 maanden en voor kinderen en jeugdigen ongeveer 10 weken. Voor de Specialistische GGZ hebben wij momenteel een aanmeldstop.

Nieuwe cliënten die verzekerd zijn via VGZ moeten helaas rekening houden met langere wachttijden in verband met het zorgkostenplafond van VGZ. Per 16-08-2023 hebben wij een aanmeldstop voor cliënten van VGZ.

Er is geen wachttijd tussen het intakegesprek en de start van de behandeling.

Reacties zijn gesloten.