Welkom bij Fleuren en Jansen


Iedereen loopt wel eens vast. Soms met zichzelf, soms met dingen in de directe omgeving. Wanneer u vastloopt, kunt u behoefte hebben aan deskundige hulp bij het vinden van een oplossing om door die blokkade heen te komen. U kunt zich dan, met een verwijzing van uw huisarts, wenden tot een psycholoog.

Basis GGZ, Specialistische GGZ (psychotherapie) en kinder- en jeugdpsychologie

Een psycholoog brengt, samen met u, uw probleem in kaart, en kan u steunen en advies geven zodat u snel weer zelfstandig verder kunt. In de meeste gevallen volstaat een kortdurende behandeling bij een van onze Basis GGZpsychologen.

Sommige problemen liggen echter ingewikkelder. In die gevallen kan langdurige therapie nodig zijn om te onderzoeken welke factoren een rol spelen bij uw probleem en hoe u er anders mee om zou kunnen gaan. We spreken dan van Specialistische GGZ (of psychotherapie).

Uw eigen huisarts geeft in de verwijzing aan bij welke van deze trajecten u het meest gebaat zou zijn.

Voor het helpen van uw zoon of dochter (t/m 17 jaar) kunt u terecht bij een van onze kinder- en jeugdpsychologen.

Wachttijd intakegesprek

Per 1 augustus 2020 is de wachttijd voor de Basis GGZ 10 weken, voor kinderen en jeugdigen ongeveer 12 weken. Voor de Specialistische GGZ nemen wij vanaf 1 oktober t/m 31 december 2020 geen cliënten meer aan.

Er is geen wachttijd tussen het intakegesprek en de start van de behandeling.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.